Voksenpoeng

I dag smakte kaffen ekstra godt. Vannet fra dusjen kjentes ekstra digg. Og musikken jeg hørte på var ekstra fin. Det er nesten så jeg banker i bordet og kaster salt over skuldrene. Men bare nesten. For jeg har det bra. Faktisk bra +++. Det kan jeg ikke huske sist varte så lenge. Men jeg skal ikke analysere det for mye. Heller tillate meg selv å være i det gode mens det faktisk pågår.

Den siste tiden har jeg gjort flere voksenting. Som å skifte batteri på røykvarsleren og å vaske dusjen. I tillegg har jeg gjort vokseninnkjøp. Frøken Skår er nå en stolt eier av askebøtte og termostat. Nå kan jeg altså følge nøye med på temperaturutviklingen både inne og ute. Vurderer nesten å skaffe meg egen vær-dagbok óg. Men bare nesten. I denne Sibir-kulden har jeg sittet ved vinduet og hyttet sint med neven til kuldegradene. Nå blir det slutt på det. Voksenpoeng til meg.

Samtidig tar jeg meg selv i å synge til Pocahontas, med mascaraen som mikrofon. Noen kaller det barnslig, jeg kaller det balanse. Selv om jeg nærmer meg 30 år, blir jeg aldri for gammel til å leke prinsesse. Apropos 30. Jeg har aldri før gledet meg sånn til en bursdag. Mye mulig jeg får den berømte pepperkvernen i gave. Men, jeg bryr meg ikke. For jeg har det bra. Og jeg tror oppriktig at jeg kun har det beste foran meg.

2 kommentarer
  1. Blir så glad av disse positive innleggene dine! Heier sånn på deg. Jeg tror også at du har mye godt i vente.

  2. Hei, Eline! Et tips er å bruke klesrullen som mikrofon, det gir enda mer innlevelse.. ! 😉 Før jeg ble 40 sa jeg da jeg gjorde “barnlige” ting (ikke egentlig barnslige ting – for barnslighet handler om umodenhet,og er ofte ikke så positivt for andre – men barnlighet vitner om LIV som bobler, om å våge å leve ut det man egentlig har LYST å gjøre, eller være litt spontan, uten filter ) – ja, før jeg ble 40 sa jeg “ja, ja, Jeg er bare 40 år, snart fyller jeg 41, da skal jeg bli sofistikert og dannet “. Nå er jeg 41 og har forstått at det ikke går å slipe bort noe av meg selv – og det er jeg i grunnen glad for. 🙂 ! Har vært inne på bloggen din for 1.gang i kveld, lest gjennom mange innlegg.. veldig gøy å lese, og du har en utrolig herlig personlighet! 🙂 Da Gud skapte oss skapte Han oss jo som et mangfold; hver og en av oss ment å være orginale, ikke lik noen andre, ikke skapt i en og samme form, men for å tilføre noe til andre – til oppmuntring for andre. Og det er du virkelig! 🙂 Vi trenger sånne som ser det vakre og det fine – både i andre mennesker, og som stopper opp og legger merke til de små tinga i tilværelsen – som blir så store når man tar seg tid til å tenke over dem, og nyte av dem. Og leve for stunden, som du gjør.
   Det er tøft og modig også å skrive åpent om psykiske lidelser. Fra en som uttrykker seg så “sunt”, om jeg kan uttrykke det slik. Du har fått en enorm gave til å uttrykke deg så alt du skriver blir levende for oss som leser. Dette var en blogg med mening, som gav mersmak til å besøke igjen. Fortsett å være deg selv, det er så herlig å møte på “ekte” mennesker, det som vi egentlig alle ønsker å være; oss selv, derfor er det så bra at noen tør nettopp det, da våger andre også 🙂 Det gjør mange av oss glade at du er du, at du finnes! 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg