Villmarkens datter er tilbake!!!

God lørdag til deg der ute!

Oppturen min fortsetter å ture, og det kjennes helt fantastisk. Jeg nyter hvert eneste øyeblikk. Jeg kan også melde om at Villmarkens datter er tilbake for fullt.

Naturen ass. Magien der ute. Den som alltid er der. Den som alltid venter på deg. Den som aldri forsvinner. I dag var det ekstra trolsk ute, noe jeg elsker. Synet som møtte meg var så behagelig for øyet at jeg var litt i tvil på om det egentlig var en drøm. Men naturen er så ekte som den kan få blitt.

I går fikk jeg et innfall. Kanskje det var endorfinene som stadig bruser over nå. Eller kanskje det var noe rart i kaffen min. Uansett. Jeg la ut en post:

Kvinne (28) søker turvenn(er). Og jammen finnes det noen sporty, uredde, og eventyrlystne mennesker der ute. Heldigvis for meg. Det resulterte i en helt nydelig tur i dag.

Jeg har vært ute i frisk luft i dag fra klokken 9 og frem til nå. Føler meg full av frihet. Full av ny inspirasjon. Jeg er ikke i tvil – naturens kraft er balsam for sjelen.

Liker du å være ute i naturen? Om du bor i Oslo-området, så har jeg alltid rom for nye turvenner.

2 kommentarer
  1. Nydelige bilder, stemningsfult. Så tøft gjort å søke etter turvenner slik, og smart. Jeg bor ikke i osloområdet, men det der såg herlig ut. 🙂 God helg!

  2. Jeg heier på deg. Det ser ut til at du hører til der ute i naturen og jeg tror den kan gjøre underverker. Du har søkt og funnet noe av det som mange søker etter. Fortsett og let du,svaret er der, roen og påfyllet.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg