Tilsynelatende idyll og litt egenomsorg

*Trigger warning*
Ting er ikke alltid som det ser ut. Bildene her viser kanskje idyll og hygge, men bak disse glansbildene gjemmer det seg enorme mengder med angst. Men det går an å forsøke å gjøre det beste ut av ting. Jeg er heldig som har tak over hodet. Et ganske så fint et også. For ikke alle har det.

God første søndag i advent godtfolk. Mitt hode sitter fremdeles igjen i mars måned. Men alle julelysene i gatene minner om noe ganske annet. Det er ingen hemmelighet at jeg har strevd litt i det siste. Skal ikke gå sånn inn i det. For nå beveger jeg meg nok en gang oppover på kurven. I den anledning har jeg hatt en skikkelig Treat-My-self-day. Ikke bare jeg klart å vaske både hus og kropp (noe som kan være krevende nok i seg selv). Jeg har også tent lys. Alltid like redd for å sette fyr på huset. Det vil jeg jo ikke. Men jeg tenner de likevel. Noen sjanser må man jo ta. Tenner ikke alle disse fjaksen lysene på grunn av en adventssøndagen. Men mest for meg selv, i et forsøk på å ta tilbake mitt eget hjem. I et forsøk på å finne trygghet. Et forsøk på egenomsorg. Jeg kan godt innrømme det – overfladiske ting hjelper litt på. Og alt som måtte hjelpe, tar jeg i mot med åpne armer. Så lenge det følger Kardemommeloven.

Hva gjør du i dag som er godt for deg?

Jeg har stelt meg, vært ute på tur, sittet litt på kafé. Drukket kaffe både her og der.

Jeg innser at jeg blir mer og mer glad i leiligheten jeg bor i. Heldigvis.

Uansett det hvordan du har startet dagen din, så er det alltid mulig å finne lysglimt. Magiske øyeblikk skjer overalt. Vi må bare se med hjertet, og lytte litt ekstra med øyene.

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg