Til og med Fugledamen trenger en fridag

Jeg la ikke merke til det før sigarett nummer 3. Men i denne morgenstunden hviler jeg altså den, nå svært kalde, rumpa mi på en benk kalt cigar-benken. Humoren.

Skuffelsen var stor da jeg 0555 ventet, tent som et lys, på Fugledamen. Hun må ha forsovet seg. Eller kanskje hun er syk i dag. Eller kanskje hun har en fridag. Jeg mener alle trenger jo en fridag innimellom. Det gjelder også Fugledamen.

I følge yr.no skal solen stå opp kl.0821. Redd som jeg alltid er for å komme for sent, har jeg altså sittet på cigar-benken siden 0700.


Bilde tatt kl.0700

Jeg kan melde om fingre stive som pinner, og intens spansk musikk på ørene. Hørt at å lære et nytt språk er god trening for hjernen. Litt som å pusse tenner med motsatt hånd av hva man er vant med. Jeg har allerede lært meg teksten, så jeg synger med, uten aning om hva som faktisk kommer ut av munnen min. Det minner meg om da jeg var liten og med full innlevelse sang – Voulez-vous coucher avec moi, ce soir? Voulez-vous coucher avec moi? For Christina Aguilera gjorde det.


Bilde tatt kl.0815

Tilbake til Fugledamen. La oss si hun tok seg en velfortjent fridag akkurat i dag. Kanskje hun sover litt lenger, lager seg en skikkelig god frokost, og ser på God morgen Norge innpakket i ullpledd. Hvis hun kan ta seg en fridag, så kan kanskje jeg óg.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg