Som en litt trang svart jeans i stekende sol

Som en litt trang svart jeans i stekende sol. Som å fyre opp en sigarett i feil ende. Som å sende en desperat tekstmelding i et svakt øyeblikk, uten å få svar. Som å våkne opp med tidenes bakrus. Rommet snurrer fremdeles. Tankene også. Og du, du er helt ro.

Noen anerkjente min eksistens her på jorda i dag. Jeg tror ikke vedkommende er klar over at det var nøyaktig det jeg trengte. Nok en tilfeldighet som ikke er tilfeldig. Mulig jeg er litt kjepphøy, litt oppesen akkurat nå. Kanskje fordi jeg har «fighter» av Christina Aguilera på ørene. For jeg mimer ivrig til linjene. Makes me that much stronger. Makes me work a little bit harder. It makes me that much wiser. So thanks for making me a fighter. Trommer med armer og bein i luften.

Hva enn som funker. Vi mennesker er heldige om vi klarer å finne noe som lindrer ubehag og smerte. Jeg er fristet til å sitere dronningen over alle dronninger. Susanne Sundfør. Modig som hun er åpnet hun opp om egen psykisk helse i dag på SoMe.

«Vi burde alle ha mulighet til å reparere oss selv uansett kostnader, spesielt med tanke på et skadet samfunn. Ønsketenkning, naiv dagdrømming, jeg vet. Men igjen, hva er drømmer for?»

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg