Siden sist

Jeg tenkte jeg kunne komme med en liten oppdatering på hva som har skjedd siden sist.
Hva har jeg fylt disse 36 dagene med?

Jeg kan jo allerede nå avsløre at bildene jeg deler kanskje viser de beste stundene. Og jeg er heldig jeg har bildebevis på gode stunder. Men husk på at vi alle har tyngre tider. De tidene vi kanskje ikke dokumenterer så ofte. Kanskje særlig ikke bak et kamera. Jeg har jo ofte delt fra kjipere perioder. Det kommer jeg til å fortsette med. Men akkurat i dag har jeg fokus på de gode stundene jeg har hatt siden sist.

For noen dager siden hadde jeg et helt magisk øyeblikk med en spurv som manglet fargepigmenter. Midt på Majorstua! Den var så nydelig. Og det hele var så magisk. Jeg kom ganske nærme den også. Men har i etterkant lært at albinospurver, i tillegg til å være svært sjeldne, så ser de dårlig. Det gjorde det hele ekstra spesielt.

Som den kafé-elskeren jeg er har jeg selvsagt vært mye på kafé. Dette er noe jeg prioriterer høyt, og som jeg nekter å slutte med. Det gir meg så mye glede i en litt tom hverdag. Jeg pakker meg inn i pledd og sitter gjerne ute. Titter på mennesker. Hører på deilig musikk. Og skriver.

Jeg har også pyntet litt i leiligheten til jul. En stund var jeg i tvil på om jeg skulle orke. For helt ærlig har jeg ikke så lyst til å feire jul. Men det er noe helt eget med å sette på julemusikk, spise pepperkaker og klementiner (gjerne 10-15 stk på rappen), drikke julebrus, og å pynte treet.

Jeg tror kanskje jeg har fortalt det tidligere, men jeg ble for noen måneder siden spurt om å være gjesteskribent for magasinet Sinn og Samfunn. Det trengte jeg ca 3 sekunder på å tenke på. Takket selvsagt ja. Og litt ut i november kom første innlegg på trykk. #STOLT.

Jeg må være et av de mest heldige jeg vet om. På mange måter. Jeg er heldigvis omringet av et knippe gode mennesker. Mennesker som har hjulpet, og som hjelper meg gjennom en litt tøff tid. I forrige uke dro et av disse nydelige menneskene meg med på julemagi i Oslo Konserthus. Christel Alsos fylte salen med de vakreste toner. Det ble en opplevelse jeg sent vil glemme. Om du ikke har hørt hennes julealbum, I den kalde vinter, så kan jeg anbefale det på det sterkeste!

Det samme nydelige mennesket som dro meg med på konsert er også en fantastisk turpartner. Vi hadde en knall tur til Ullevålseter. Om du bor i Oslo-området så burde du ta turen dit. Det tar ca 1-1 ½ time opp til seteren. Akkurat passe tur for en som meg. Med solo som belønning på seteren var jeg heller ikke vond å be.

I tillegg har jeg klippet luggen. Sist jeg gjorde det var jeg 5 år og brukte saksa i barnehagen. Denne gangen fikk jeg litt hjelp. Heldigvis. Jeg har også skrevet en del. Tatt litt bilder. Og jeg har sett MASSE på fugler. Ellers har jeg også fortsatt med behandling. Tenkte å skrive litt mer om det en annen gang.

Jeg ser jo nå at denne oppdateringen muligens virker som en levende glansbildebok. Da kan jeg jo meddele at virkeligheten har vært noe ganske annet. For innimellom slaga, innimellom instagram-magien, så har jeg også hatt noen ganske tøffe stunder. Men jeg er heldig. Heldig fordi jeg kan kjenne på livets opp- og nedturer. Og kanskje. Mest sannsynlig, så er det disse opp- og nedturene som gir livet mitt farger.

3 kommentarer
  1. Veldig hyggelig at du er tilbake, Eline. Jeg har vært fast leser av bloggen din, og har sjekket bloggen din jevnlig for å se om du hadde ombestemt deg. Jeg ble derfor positivt overrasket da jeg så at du hadde begynt å blogge igjen.

   Arild

  2. Også hyggelig at du har fått en skrivejobb hos Sinn og Samfunn. Du skriver fantastisk bra, og jeg tror sikkert at du kan leve av å skrive, dersom du skulle ønske det.

  3. Nydelige bilder. Fin, fine minner. Noe å varme seg på, sette pris på, glede seg over. Så fint at du kan se det og verdsette det. Dette gir livet mening.
   Besta

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg