Sammen

Det mangler noen brikker. I livet. Mister meg selv litt. Igjen. Men du er her likevel. Jeg har bare én stemme. Skriker ned i puten. Så ingen skal høre. Hvor vondt det egentlig gjør.

Som et puslespill. Bit for bit faller jeg litt på plass. Men jeg er redd det mangler brikker.

Det er noen hull i mitt liv. Jeg er ikke hel. Ikke enda. Og jeg liker ikke pusle puslespill. Tålmodighet mangler. Men du er her. Nysgjerrigheten også. Heldigvis. Og vi har fremdeles tid. Verdifulle sekunder. Minutter. Timer. Dager.

Mistet et puslespill verdi når det mangler brikker? Eller gjør det skattejakten mer spennende? For det er det det er – en skattejakt. Men hvem bestemmer hvordan brikkene skal se ut? Hva er passende form? Passende farge?


Foto: Atle Kvia

Du er jo her. La oss skape kartet sammen. Følge hjertets kompass, og finne veien sammen.

Vi mangler alle brikker her i livet. Større eller mindre. Mange eller få. Men vi mister ingen verdi for det. For de bestemte manglende brikkene har ingen bestemt form. Ikke farge heller.

Mitt liv er ikke bare et puslespill med manglende brikker. Det er også en skattejakt. Om vi bare lytter med øynene, og ser med hjertet. Du er jo her fremdeles. Så la oss bruke sekundene. Minuttene. Timene. Dagene. Til å lete. Sammen. Til å fylle hullene. Sammen. La oss skrike smerten ned i putene, sammen. For i dette puslespillet finnes det håp. Masse håp.

Og bit for bit kan vi falle litt på plass. Sammen.

1 kommentar
  1. Fantastiske og nydelige ord som rett og slett inspirerer til gode og nye tanker om hva livet egentlig er 😀 <3 Spennende måte å starte en ny refleksjon på 😀 Tusen takk for alt du deler, kjære skjønne deg Eline 🙂 <3
   Gode ønsker og tanker til deg 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg