Møtet med Kronprinsparet

En gardist på døren min. Med en gave fra slottet. Til meg. Og en hilsen fra Kronprinsparet. Det hele som tatt ut av en film. Mitt eget lille (store) juleeventyr, som sent vil gå i glemmeboken.

For litt siden fikk jeg en telefon fra det kongelige hoff. Og med min telefonskrekk trodde jeg først det var spøk. Men som nevnt, magiske ting skjer i disse tider. Og denne telefonen var intet unntak. Jeg ble da spurt om å delta i et møte med Kronprinsparet.

En nesten søvnløs natt. Sommerfugler langt opp i halsen. Dette er jo ikke akkurat hverdagskost for meg. Det er helt lov og helt naturlig å være litt spent. Men hva om jeg driter meg ut. Hva er det verste som kan skje, spurte jeg meg selv. Vel, det måtte være å få det jeg kaller en heftig hjerne-frys. Du vet når alt blir bomull i hodet, og det eneste som kommer ut av munnen din er «bleh». Et annet senario er jo at jeg får fullstendig overtenning, noe som kanskje er mer sannsynlig. Etter en nesten søvnløs natt og 4 bøtter med kaffe. Også jeg som har sluttet å røyke.


Foto: Det kongelige hoff

Så til dette møtet. En time var satt av for å snakke litt om psykisk helse i corona-tider. Møtet skulle foregå digitalt, nettopp på grunn av viruset. Jeg var i godt selskap. To andre deltok også. Vi ble uten tvil veldig godt tatt i mot. Det er jo ingen tvil – psykisk helse angår oss alle. Om ikke mer i dette rare året. Man behøver ikke ha en alvorlig psykisk lidelse for å syns at dette året har vært både krevende å tøft. Det vet vi alle.

Jeg sitter igjen med stor takknemlighet over å ha fått denne fine muligheten. Og med en følelse av bomull i hodet. Men sånn er det når man føler man drømmer. Når man har gledet seg til noe stort i over 2 uker. Noe som resulterte i en kombinasjon av hjerne-frys og ei litta overtenning. Litt som forventet. Men jeg tror det hele var mest synlig på innsiden. Her er jeg altså i den andre enden av det hele, og jeg har minner for livet.

4 kommentarer
  1. For en koselig nyhet! Så fint å se at psykisk helse blir satt i fokus. Det trenger vi kanskje mer enn noen gang.

   Stå på videre!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg