Mine morgenrutiner

Morgenstund har gull i munn. Eller? Jeg kjenner ingen andre som er så glad i morgenen som meg. Som spretter opp av sengen før noen klarer å si «god morgen». Som omtrent tvangspreget stiller vekkerklokken til 06.00 hver eneste dag. Våkner såklart som regel før den. Jeg pleier å legge frem antrekket kvelden før, for ikke å miste verdifull tid på morgenen. Faktisk våkner jeg flere ganger om natten, for å se på klokken. Kan jeg stå opp nå? For jeg gleder meg (nesten) alltid til en ny morgen.

De som har bodd med meg over tid, vet at jeg ikke overdriver. Jeg er og blir et hardbarka A-menneske. Hver ny morgen bringer for meg en haug av nye muligheter. Det er på morgenen jeg er mest kreativ, mest produktiv, og mest full av energi. På grensen til det irriterende for de jeg har bodd med. Det er faktisk nesten så jeg åpner opp vinduet og synger i takt med fuglene når jeg står opp. Og det er klart at alle kanskje ikke er klar for dette tidlig på morgenkvisten. Men det er altså jeg.

☕️ På vei til badet setter jeg på dagens første kopp med kaffe. Det er lite som slår følelsen av de første sorte dråpene som treffer tunge og gane.

☕️ På badet settes såklart P3morgen på. Litt selskap må jeg ha mens jeg pusser tennene.

☕️ Morgenstellet går unna på ca 10-15 minutter. Jeg stresser ikke. Faktisk nyter jeg den lille spa-tiden jeg har på badet. Vasker ansikt. Og maler ansikt.

☕️ Så går turen videre til hjemmekontoret. Der ligger ark, notatbøker, penner, og venter på meg. Setter ofte på God Morgen Norge i bakgrunnen.

☕️ Setter mine mål og ønsker for dagen, og skriver de gjerne ned. Det gjør det mer tydelig for meg, og litt lettere å oppnå. Nå er jeg veldig opptatt av struktur da.

☕️ Sender den daglige tekstmeldingen til Besta. Hun er også litt morgenfugl. Og lite gjør meg så glad som svar fra henne.

☕️ Scrolletid. Facebook, nettaviser, litt nyheter. Dette med god musikk i bakgrunnen.

☕️ Det pleier ikke ta så lang tid før jeg blir rastløs på morgenen. Den første turen ut er gjerne tidlig. Ofte til en kafé. Eller til en av parkene.

Hva prioriterer du om morgenen? Finnes det flere morgenfugler der ute?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg