Mandagsbarn

Om 14 timer er det mandag. Det blir nøyaktig 840 minutter, og 50.400 sekunder.

Da jeg var liten, og det var noe jeg gledet meg veldig til, pleide mamma å si hvor mange barne-tv’er det var igjen. For da jeg var liten varte barne-TV i 30 min. Og som 5-6 åring hadde jeg ikke helt peiling på klokka. Barne-TV derimot, det hadde jeg rimelig kontroll på. Enten det var Sesam Stasjon, Noddy, eller Huset med det rare i. Og i denne stund er det 28 barne-tv’er til det er mandag. Jeg kjenner ikke til noen som er så glad i mandager som det jeg er. Petter Stordalen kanskje. Men jeg tviler på at han teller ned antall barne-tv’er fra 90-tallet til ny mandag.

Jeg er ikke så glad i helger. Ikke i helligdager eller ferier heller. Kanskje hadde dette vært annerledes om jeg hadde hatt en fast jobb. Kanskje, kanskje ikke. Men hva hadde vel mandager vært uten helger?! Hilsen hun som prøver å tenke positivt.

Mandager ja. Definitivt min favorittdag. Ny dag, ny uke, nye muligheter. Blanke ark, jeg kan fylle med hva jeg selv vil. Mandager er også den perfekte liste-dagen, for de som liker slikt. Jeg elsker jo lister. Eller, hverfall å lage dem. Ofte lager jeg ukeplaner, med større og mindre mål. Til uken som kommer har jeg foreløpig 4 mål. Vaske leiligheten, treffe psykologen, utvikle musikkgruppen, og forberede et spennende møte. I tillegg har jeg ambisjoner om en joggetur. Men de ambisjonene har vært der i 3-4 uker. Noen sier det er tanken som teller. Jeg sier det er greit med litt slingringsmonn.

Det blir uansett spennende å se, når søndagen kommer. Men i mellomtiden fortsetter jeg å telle barne-tv’er. Har du en favorittdag? Hva gjør den dagen til din favoritt?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg