Litt som pur glede

God onsdag godtfolk! Regnet spruter, det er knappe 13 grader, i det hele tatt lite som minner om sommer. Jeg kan melde om klissvåte jeans, noe som ikke er så veldig behagelig. Ikke er det spesielt fint heller. Håret mitt er allergisk mot regn så det er surret opp i en dott for anledningen.

Men nok overfladisk bullshit. Gode ting skjer. Livet smiler for tiden, er det ikke det man skriver på Instagram? Under et idyllisk bilde fra hengekøyen i naturen? Vel, jeg melder direkte fra Storo-senteret her i Oslo. Lite idyll å se. Skrikende unger klinger heftig i denne kjøpesenter-akustikken. I skrivende stund heller jeg nedpå dagens 5. kopp med kaffe. Kanskje også litt derfor jeg er gira. Jeg har litt samme følsen nå som da jeg, i godt selskap, brant BH’en min på valentinsdagen i 2014. Liksom litt gira over å gjøre noe utenom normalen. Og pur glede i øyeblikket. Minner..

Jeg sitter alene på en kafé, men det er masse mennesker rundt meg. Tipper snittalderen her er rundt 60+. Med god musikk på ørene sitter jeg og trommer med både fingre og tær. Mimer også litt forsiktig med leppene til sangen jeg hører på. Bryr meg ikke så mye om folk stirrer.

Gode ting skjer for meg og livet mitt for tiden. Jeg vet ikke om det er helt fortjent, men jeg nyter det så lenge det varer. Er jeg forelsket? Kanskje? Mest sannsynlig ikke. Har jeg vunnet i Lotto? Nei. Så hvorfor denne gnisten? Hvorfor denne godfølelsen? Det er ikke bare en god dag. Jeg vil dra det så langt som å kalle det en god periode. Sjelden kost i mitt liv. Så hva skyldes det?

Det er ikke sikkert det finnes noe fasitsvar her. Men jeg tror at en kombinasjon av aktivitet og gode mennesker i livet mitt er litt av grunnen. Om så er tilfelle, så skal jeg forsøke å holde på både aktivitetsnivå og de gode menneskene en god stund til. Så får vi se hvor lenge det varer. I mellomtiden skal jeg la buksene mine tørke.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg