Kjære Mommi

Kjære Mommi,

I dag er det søndag. Vi er på god vei inn i september. Om 1 uke er det nøyaktig 2 måneder siden du døde. Dette er den lengste perioden vi har vært fra hverandre noensinne. Jeg kan fortsatt ikke tro du er borte.

Alt jeg vil er å ringe deg. Høre stemmen din. Besøke deg. Klemme deg.

Hvor er du nå? Hvordan har du det? Kan du se meg? Kan du høre meg? For jeg ser deg overalt. Jeg hører deg også. Jeg føler at du passer på meg. For jeg kan kjenne styrken og varmen din langt inne i hjertet mitt.

Herregud som jeg savner deg. Jeg skulle så inderlig ha snakket med deg igjen. Det er så mye jeg vil vite. Det er så mye jeg vil si.

Båndet mellom oss var helt spesielt. Det er det fremdeles. Og det vil det alltid være. For jeg bærer deg med meg, i hjertet mitt. Overalt. Hele tiden.

På grunn av deg skal jeg bruke resten av livet mitt på å bli et bedre menneske.

Kjæreste Mommi. Jeg vet ikke hvordan 4G eller bredbånd fungerer der du er nå, men om du ser dette. Om du ser meg. Så vil jeg du skal vite at jeg er ok. Livet vil aldri bli det samme uten deg, men jeg skal klare meg.

Jeg tillater meg selv å gråte. Hvor som helst. Og når som helst. For det er også en del av livet.

Jeg er en person som liker å forberede meg på ting. Faktisk på det meste. Det vet du jo. Men denne bunnløse sorgen var jeg ikke forberedt på. At noe kunne gjøre så vondt, det visste jeg ikke. Jeg nekter å tro at dette vil bli bedre, eller gå over. Det er rett og slett ikke alle sår som leges med tiden. Men på et vis skal jeg lære meg å leve med det.

Du bor jo i hjertet mitt ❤️ Og jeg vet du besøker mange andres hjerter óg.

Det går ikke en dag uten at jeg tenker på deg. For et par dager siden saumfarte jeg leilighet og mobil for å finne bilder/videoklipp av deg. Heldigvis har jeg tatt vare på mange gode øyeblikk. Det vil nok på et vis hjelpe meg.

Jeg vil aldri glemme smilet ditt. Stemmen din. Latteren din.

Jeg kom over et klipp. Du står i døråpningen i oppgangen din. Du vinker til meg mens du sier hadet. Så smiler du og ler. Det samme gjør jeg.

Klippet er fra et av mine mange besøk hos deg. Marlboro Gold. Fotbad. Skravling. Og latter. Masse latter.

Takk!

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg