Jeg har bare alt å vinne

God morgen Eline. Det er søndag. Din minst favorittdag i uken. Du kjenner kanskje på at både energi og konsentrasjon er brukt opp akkurat nå. For første gang på lenge har du flere baller i luften på en og samme tid. Det kan slite ut en hver. Men du står i det. Kanskje er du litt ekstra sårbar. Litt skjør. Kanskje er du en person som søker mer likevekt og balanse enn andre. Det er det ikke noe galt i.

Du går en spennende tid i møte på flere måter. Men jeg har sett litt inn i spåkulen, og magiske ting vil komme din vei. Uken som venter vil by på utfordringer. Gamle og nye. Men fortvil ikke. Dette vokser du på. Du har ressursene i deg. Og om forholdene ligger til rette kan du utrette store ting.

I dag ler og gråter du om hverandre. Nervene er i høyspenn. Men dette har en funksjon. En ganske god en også. Det viser ikke svakhet å være nervøs. Tvert om så viser det styrke. Det viser du er et menneske. Det viser du bryr deg. For noe står på spill, og du er langt fra likegyldig. Det er ikke sikkert du merker det, men du er i en utvikling. Du er i endring. Ditt liv blir bedre og bedre. Kanskje må det en fugl til for å se det. Men fugler finnes, og det gjør du og. Det er kanskje ikke en pil som peker i en bestemt retning. Det er vel heller en oppadgående kurve. Full av svingninger, spenninger, oppturer og nedturer. Men du står i det.

Så selv om du kjenner deg tappet for energi og konsentrasjon akkurat i dag. Selv om det er kort vei fra latter til tårer. Selv om det er litt mye armer og bein. Så vet du like godt som meg at håpet du også bærer trumfer en hver dårlig søndag. Dessuten er det mandag i morgen. Ta nå med deg håpet og motet inn i den nye uken. Utforsk øyeblikkene som kommer med optimisme og nysgjerrighet. For gjør du det har du ingenting å tape. Du har bare alt å vinne. Små øyeblikk kan nemlig gi endring til et helt liv. Om du tillater det.

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg