Jeg er tilbake!!!

Nøyaktig 36 dager har gått siden jeg logget ut. Jeg la fra meg blogge-pennen, fordi jeg følte den hadde fått for mye makt. Men det betyr ikke at jeg ikke har skrevet. Gullpennen har fått kjørt seg flittig denne tiden som har gått. Og nå som jeg har fått følt litt på det hele, kjenner jeg at det kanskje bare var en liten pause jeg trengte For faktum er at jeg angrer på min bloggeslutt.

Det å angre er svært menneskelig. Og fordi jeg også bare er et menneske har jeg derfor bestemt at jeg har ombestemt meg. Jeg er tilbake her på bloggen. Kanskje ikke like ofte eller like privat som tidligere. Men Elineredderverdenlitt er definitivt tilbake. Om mulig litt sterkere enn før.

Ååå, som det har klødd i fingrene etter å skrive til, og med, dere. For jeg har faktisk savnet leserne mine. Det er rart med det. Men etter å ha blogget aktivt i godt over 3 år, så har det jo blitt en del av meg. Og den kontakten jeg har fått med mange av dere har betydd enormt mye. Det gjør den fortsatt.

Nå går vi også snart inn i det som kan være en vanskelig tid for mange. Det er også litt derfor jeg ønsker å være her. For dere, men også for min egen del. Jeg har funnet så mye trøst, håp og glede i å dele at det nå ikke finnes en tvil i mitt sinn. – Dette ønsker jeg å fortsette med.

Jeg håper så inderlig at dere fortsatt er der ute. At det fremdeles kan være noen som vil lese mine linjer. Kanskje kan vi bli enda sterkere sammen, og kanskje til og med fortsette å redde verden. Litt.

Klem fra Eline

8 kommentarer
  1. Hei Eline! Her sitter jeg med gaasehud og taarer fordi jeg er saa glad!!!! Har endelig ferie, og tenkte jeg skulle stikke innom bloggen din…… Og for en saa fin overraskelse. Godt aa ha deg tilbake! Og saa bra at du fikk tid og ro til aa kjenne paa alt <3
   Stor klem

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg