Jeg er ferdig med å syns synd på meg selv

Solen skinner i disse morgentimene, og det gjør søren meg jeg óg. Fyller ørene med «Kan du lære mæ» av Kristian Kristensen. Synger såklart med. Og når refrenget starter sitter jeg klar med luft-trommesettet. Som om jeg har hele parken (scenen) for meg selv. Ta en god titt på dette bildet. Hva ser du?

Kanskje ser du en svevende kropp i vakkert landskap. Det trente øyet kan nok også se at det er Frognerparken den svevende kroppen befinner seg i. Et godt smil om munnen. Og det magiske morgenlyset som treffer trærne i bakgrunnen. Ta en titt på bildet igjen.

Det man kanskje ikke ser på bildet et menneske, like sterk som selveste Pippi Langstrømpe. Et menneske som i dagevis før blinkskuddet ble tatt har vært proppfull av angst og usikkerhet. Et menneske som kun har sovet 2 timer i natt. Et hovent ansikt fordi hun har grått så mye. Bildet viser kanskje ikke psykisk uhelse, traumer, og sårbarhet, ved første øyekast. Det er det noe fint og litt trist med. Men den svevende kroppen i det vakre landskapet har kommet langt. Hun er ferdig med å syns synd på seg selv. Ikke at det er noe galt i å syns litt synd på seg selv fra tid til annen. Men for den svevende kroppen er grensen nådd. Derfor tørket hun vekk krokodilletårene fra ansiktet og erstatte de med et smil. Se litt på bildet igjen.

Dette er hva jeg ser:
1. En svevende kropp i vakkert landskap.
2. Et genuint smil i et hovent ansikt.
3. Mye humor og håp.
4. Pågangsmot.
5. Et menneske som kanskje bærer en mørk historie, men som likevel evner å se godhet.
6. Et menneske som har vært, og som fremdeles er, modig.

1 kommentar
  1. Du skriver så utrolig fint! Jeg har nylig funnet bloggen din og har bladd meg langt bak i arkivet. Jeg kan virkelig kjenne meg igjen i mye av det du skriver. Vi er mange som kjemper usynlige kamper, og jeg er så glad for at du velger å dele litt av din med oss. Takk for så mange fine innlegg, gleder meg til å følge med videre! Med en så sterk penn må det jo bli bok til slutt? Lov å håpe.

   Hilsen fremmed sjel som heier på deg

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg