Idag smiler livet

I full fart nedover Bogstadveien. 10 effektive minusgrader gjør meg ingenting. Ikke i dag. Har Tina Turner på ørene. Den sure vinden fungerer mer enn bra nok som vindmaskin i håret mitt. Noe som gjør hele opplevelsen fem hakk bedre. «You’re simply the best. Better than all the rest». Jeg må være den eneste jeg kjenner som klarer å bryte ut i allsang på gata. Og det helt alene. Eller er det flere der ute?

Fullstendig blottet for skam. Røde kinn har jeg uavhengig av dette. Kun pur glede og god energi samlet i en dansende kropp. En kropp som i dag er godt over middels fornøyd. En kropp som i dag puster litt lettet ut.

Nå sitter jeg altså her igjen. På stamkaféen. I hjørnet mitt. Overveldet av egen lykkerus. Dagens første kunde. Og mest sannsynlig dagens mest takknemlige kunde. Venter i spenning på resten av kundene. Flotte, vakre mennesker, i alle aldre, farger og fasonger. Jeg har nok vært litt tøff i trynet, litt eplekjekk. For jeg har skrytt høylytt av min evne til å lage utekaféer. Men man behøver ikke være rakettforsker for å skjønne at plussgrader og et mykt underlag er litt mer behagelig enn 10 kalde og is under rumpa. En gledens dag folkens. Og slik lyder dagens ord.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg