Hvem har jeg blitt?!

Nok en lille-mandag er godt i gang. I et forsøk på å nyte det som er igjen av helgen sitter jeg i kjent stil på kafé. De som kjenner meg vet jo at søndag er min minst favorittdag i uken. Men hva hadde vel mandagen vært uten en søndag? Perspektiv folkens.

Mens jeg sitter her og drikker luksus-kaffen min (dobbel cappuccino med kanel og sukker), fordøyer jeg gårsdagens begivenheter. Jeg kan nemlig skryte av mitt aller første vinterbad. Med 2 grader i luften og 6 grader i vannet ble jeg svært overrasket over hvor lett det hele gikk. Jeg hadde jo forberedt meg på skikkelig seigpining, kuldesjokk, og smerte. Forbauselsen var derfor stor da plasket var overstått. Og den som lo i 10 min i strekk etterpå, det var meg. Det florerer av fotobevis på sosiale medier av vinterbading for tiden. Som en slags trend skryter folk entusiastisk av kropp i iskaldt vann. Og nå har jeg altså blitt en av de. Hva blir det neste liksom? Jeg skal ikke forkynne denne aktiviteten noe mer. For jeg kan godt forstå at dette ikke er for alle. Men personlig fristet det absolutt til gjentakelse.

Nok selvskryt. Jeg har også lyst til å bruke denne lille-mandagen til å si takk. Tusen takk til deg der ute som leser disse linjene. Enten det er første gangen du klikker deg inn hit, eller om du er fast leser. Tusen, tusen takk! Selv etter 4 og 1/2 år inn i min «blogg-karriere» mottar jeg stadig meldinger fra mennesker der ute. Modige, sterke mennesker i alle aldre og kjønn. Mennesker som deler litt av sitt innerste inne med meg. Ord blir litt fattige her jeg sitter bak tastaturet. Men vit at det sitter en svært ydmyk og takknemlig sjel her. Dette beviser bare nok en gang for meg at åpenhet nytter. Ikke alle trenger nødvendigvis å eksponere sin egen psyke på internett. Men å dele litt med noen, det har jeg stor tro på.

1 kommentar
  1. Isbading er vel ikke for meg, men jeg beundrer deg som kan det:)
   Første gang jeg er her:) Klikker meg rundt i bloggverden for å bli kjent med andre:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg