Hva ser jeg frem til i 2019?

Godt nyttår godtfolk! Jeg håper inderlig at julen har behandlet dere bra, og om ikke så, at dere hvertfall fikk en strålende overgang inn til det nye året. Tenk at vi er i 2019. Det er snart 20 år siden tusenårsskiftet! Og det husker jeg så godt. Sykt.

Jeg for min del er veldig glad 2018 er over nå, rett og slett fordi slutten var så innmari vond. Det er alltid godt å kunne sette en strek. Og nå setter jeg min. 

Det er et bevisst valg fra min side å ikke lage meg nyttårsforsetter. Jeg klarer nemlig aldri å innfri de, og skuffelsen blir så stor. Men det å ha konkrete ting å glede meg til derimot er noe jeg er rimelig god på.

Så hva ser jeg frem til i 2019?

 • Jeg gleder meg til å bruke tid i skog og mark. Dette er noe Villmarkens datter har savnet nå i kulden. Jeg gleder meg til gradene kryper litt oppover igjen. Kanskje vil du være med meg på tur?
 • Jeg ser frem til å bruke mer tid med venner å familie. Dette fortjener et eget punkt på listen fordi det muligens er min beste medisin.
 • Jeg gleder meg masse til å reise. I år går turen blant annet til New York, noe jeg er skikkelig gira for. Har du vært der selv og kanskje har noen tips så kommenter gjerne!
 • Jeg gleder meg til å stå på enda mer for å skaffe meg en god jobb. Evt. til å begynne på et studie. Eller kanskje begge deler. Noe må hvertfall skje.
 • Jeg ser virkelig frem til våren. Ikke fordi jeg fyller år på denne tiden, men rett og slett fordi jeg føler jeg blir født på ny denne årstiden. På denne tiden av året skjer det noe magisk med hele meg. Både kropp og sinn.

Hva ser du frem til i 2019?

#elineredderverdenlitt #2019

2 kommentarer

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg