Hei og velkommen!

Jeg ser jeg har fått noen nye lesere den siste tiden. Til dere vil jeg si hei og velkommen. Til dere gamle og trofaste. Takk for sist! Hyggelig at akkurat du klikker deg inn her! Tenkte jeg også skulle introdusere meg selv litt skikkelig. Så kan vi bli litt bedre kjent.

Så hvem er jeg? Kanskje tidenes vanskeligste spørsmål å få. Særlig hvis man, som meg, strever med eksistensielle kriser. Uansett. Mitt navn er Eline. Jeg er en 20 + 9 år gammel kvinne som bor i hjertet av Oslo. Jeg liker kanel, fine kjoler, og er over gjennomsnittet opptatt av god musikk. Mest sannsynlig er jeg Susanne Sundfør’s største fan.

Du finner meg som regel med nesa ned i en rød notatbok på en eller annen kafé. Gjerne før kl.8 på morgenen. Jeg er nemlig en morgenfugl. Da spruter blekket mest. Jeg skriver som regel om noe relatert til psykisk helse. Det var derfor jeg, i 2016, startet denne bloggen. Så lenge jeg kan huske har jeg strevd psykisk, og jeg har en stor tro på at åpenhet er veien å gå.

Funfact om meg:
1) Jeg har varmet opp for Odd Nordstoga i et selskap.
2) Mitt første kallenavn var Bergtora. Med hele 5310 gram ved fødsel.
3) Jeg har hatt 10 kronikker på trykk i aviser.

På denne bloggen vil du nok finne mye psykiatri. En god del alvor. Men også en liten porsjon med humor. Litt sånn som med livet ellers. Men jeg er så enormt mye mer enn bare psykisk helse. Jeg har kanskje noen utfordringer, men jeg er ikke utfordringene.

Noen ganger ser jeg slik ut:

(Foto: NTB)

Noen ganger ser jeg slik ut:

Men som regel ser jeg slik ut:

Jeg er nok et svært undrende vesen. Det har jeg bestandig vært. Men lenge leve nysgjerrigheten. Når jeg ikke sitter med nesa inn i en bok, liker jeg å gå turer i marka. Men like ofte som det liker jeg å leke popstjerne på stuegulvet mitt hjemme. Men nok om meg. Hvem er du? Og hvor kommer du fra? Eller, ASL (ref. 90-tallsbarn). Kommenter gjerne! Eller send meg en melding.

Varm hilsen fra Eline

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg