Et hint av normalitet

Venter på beste Besta. Selvfølgelig på stamplassen vår. Grains. Fransk sted. Croissanter så langt øyet kan se. Lukten av ferske bakevarer og nykvernede kaffebønner når nesen min. En uslåelig kombo. Jeg har glemt AirPodsene mine. Men det gjør ingenting. Lar meg distrahere av menneskene rundt meg. Min favorittaktivitet. Jeg blir aldri lei. Kan sitte slik i timesvis. Lurer alltid på hvor de andre kommer fra, på hvor de skal, og på hva de tenker på. Mennesker ja. Kropper i alle aldre, farger og fasonger. De har noe vakkert ved seg alle sammen.

Noen har jeg sett før. Noen kjenner jeg igjen. For denne verdenen er ikke så stor. Noen har jeg aldri sett før. Og noen vil jeg nok aldri se igjen. De forblir kun et minne på netthinnen min. Det syns jeg er spennende.

Jeg blir sittende å lytte til summingen i rommet. Resultatet av mange mennesker samlet i et rom. Det er noe fascinerende over det. Hvordan ord, språk, samtaler, til sammen blir til en slags behagelig summing. Jeg begynner å telle hoder. Vi er kanskje litt mange her. 27 hoder teller jeg. I et rom. Ikke helt corona-vennlig kanskje. Tok ikke med meg målebånd heller, så vet ikke om meteren overholdes. Men det er litt deilig å se. Som et lite hint av normalitet. Det er rart hva. Hvordan det nå kjennes ut som om jeg gjør noe ulovlig. Og alt jeg gjør er å sitte på en kafé. Det minner meg på at jeg ved et ivrig uhell klarte å bestemoren min en klem for noen uker siden. Vi bare så rart på hverandre etterpå. Så lo vi litt. Tenk det, at kafébesøk og klemmer skulle bli fy fy.

Jeg håper så inderlig at dette viruset ikke setter sitt varige preg på det som før var normalt. Jeg håper av hele mitt hjerte at vi snart kan gi en klem uten å gå i skammekroken etterpå. Og jeg vet jeg ikke er alene om dette.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg