En liten oppdatering

Det begynner å bli en stund siden jeg satte meg bak tastaturet. Men det har sine grunner. Det er i det hele tatt lenge siden jeg har gjort de vanlige tingene. Som å gå tur, sitte på kafé, og å skrive. Helt ærlig så har starten på 2021 vært et mareritt. Den typen mareritt som det er umulig å våkne fra. Jeg føler meg som et digert vandrende blåmerke. Men jeg skal ikke gå inn i detaljer. Det vil jeg skåne både deg og meg selv for.

En klok dame sa en gang til meg at «den som gir seg er en dritt». Den siste tiden er jeg redd for at jeg har vært nettopp en dritt. Jeg hverken ønsker eller vil være det. Derfor skal jeg ikke vie mer tid og oppmerksomhet til klaging her. Kanskje var det en vekker jeg trengte. Kanskje var det litt ekstra hjelp som måtte til. Og kanskje kan det å skrive med deg der ute igjen bidra til bedring. Til å komme tilbake til virkeligheten. Bare en litt bedre virkelighet. Kanskje, kanskje ikke. Det er forsøket verdt. Og det er lov å håpe.

Så hva nå? Jeg tror jeg skal starte i det små. For skal jeg redde verden litt, så må jeg kanskje redde meg selv litt først. Derfor har jeg kun ett mål for dagen. Ett mål, og ett ønske. Målet er en dusj. Og ønsket er en tur på kafé.

Hvis du har lest dette innlegget vil jeg bare si tusen takk. Det betyr mye for meg. Jeg håper du der ute har det så trygt og godt som mulig. Om ikke alt er bra, så kan vi håpe på bedre tider sammen. Jeg ønsker deg en god lørdag.

Eline

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg