Eline Ekstra vs Eline Light

Vitaminpille. Energibombe. Duracellkanin. Morgenfugl. Eline Ekstra. Kjært barn har mange navn. I det siste har jeg blitt kalt litt forskjellig. Men jeg kan nå melde om at Eline har landet. Jeg gjentar, Eline har landet.

Med begge beina på jorda har jeg nå gått fra Eline Ekstra til å bli en lightversjon igjen. Det ble ingen nødlanding denne gangen. Heller ingen krasj. Heldigvis.

For det er jo et stykke fra loft til kjeller. Og i stede for å falle gjennom gulvet, tok jeg trappen denne gangen. Trinn for trinn. Steg for steg. Med litt (les: en del) hjelp, har jeg klart å få bakkekontakt igjen. Et lite øyeblikk trodde nemlig både jeg og andre at jeg kom til å lette fra bakken. Lenge siden sist jeg har vært på den rosa skyen. Men jeg nøt hvert eneste sekund.

Selv om jeg nå har gått fra Eline Ekstra til Eline Light, så har jeg bevart mye av den gode energien. Det er bra, for vi trenger alle litt god energi. Før jeg tok trappen ned frigjorde jeg plass på den ekstra harddisken. Der gjemte jeg unna en god porsjon med energi. På den måten kan jeg selv hente ut mer når jeg måtte trenge det. Og jeg kommer til å trenge både plass og energi i tiden som kommer. Jeg jobber nemlig med et stort prosjekt. Hva, hvor, og hvordan, kommer jeg tilbake til siden!

Men nå skal jeg slutte å snakke i bilder, og jeg skal heller ikke omtale meg selv mer i 3.person.

Uansett – Jeg ville bare stikke innom for å spre litt god energi. Om du er en Ekstra eller om du er en Light akkurat nå, det spiller ingen rolle. Det viktigste er at du er god mot deg selv, og mot de rundt deg. Jmf. Kardemommeloven.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg