Det viktigste er å overleve

Har mistet meg selv. Litt. Latt meg selv forsvinne. Litt. Men det finnes verre ting. De siste dagene har jeg levd i en annen verden. Min egen kanskje. Jeg gjorde det samme som liten. Lukket øynene, telte til tre, og lagde min egen verden. Mitt helt eget fristed. Et sted hvor jeg bestemte reglene. Alt fra været, til huset jeg bodde i, til fargene rundt meg, til hvordan jeg så ut, og til hvem andre som hadde adgang til stedet.

Jeg var sjefen. Presidenten av den bestemte verdenen. Eller prinsessen var det vel som oftest.

Årene har gått. Livet har skjedd. Og her er jeg. I min verden, i mitt fristed, eksisterer kun 6 ting akkurat nå. Musikk, kaffe, sigaretter, solen, parken, og pennen jeg har mellom fingrene. I min verden er det ikke lenger så viktig hvordan ting ser ut. Det spiller ingen rolle hvordan jeg ser ut heller. Ikke nå.

Det viktigste er å overleve. Med det det innebærer for meg. Og jeg overlever nå takket være disse 6 tingene. Musikk, kaffe, sigaretter, solen, parken, og pennen jeg har mellom fingrene. Dette er en slags påminnelse til meg selv. Om hvor store små ting kan være. Om at det noen ganger er både viktig og riktig å forsvinne litt. For målet er jo å overleve. Målet er trygghet også. Og når innsiden revner, og uendeligheten tar overhånd, er det ekstra viktig for meg å holde fokus. Fokus på fokus. Og akkurat nå er det disse 6 tingene jeg har fokus på.

Jeg legger hele sjelen min i det. Og de som kjenner meg vet at jeg sjeldent går halvhjertet inn i ting. For det viktigste er å overleve. Hvertfall nå. Så kan jeg leve etterhvert.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg