Det er på tide å lytte til folket

Alt flyter. Tankene. Ordene. Følelsene. Tiden. Alle dagene. Det eneste ryddige holdepunktet er mitt hjem. Og der orker jeg nesten ikke være. Er det kaos i topplokket er det ekstra ryddig hjemmet mitt. Klassiker. Hvertfall for en kontroll-freak som meg.

Usikkerhet og redsel vokser. Litt mer enn ellers. Som om kontrollen slipper. Det høres kanskje fint og befriende ut. Men for meg for det enorme konsekvenser. Mitt diktatur har ikke godt av manglende kontroll. Diktatoren har flyktet av frykten for folket. Og hva er vel et diktatur uten en tydelig leder? Til å kontrollere. Til å lede. Bestemme. Styre.

Kanskje er det en revolusjon på gang. En slags ufrivillig en. Kanskje folket fikk nok. Revolusjonen kommer. Men uten våpen. Uten flagg. Og uten en tydelig leder. Men det måtte jo skje. På ett eller annet tidspunkt. Sommeren 2020 er kanskje tiden. Til å skrive historie.

Jeg er sta som et esel. Nysgjerrig som et barn. Og kreativ som en kunstner. Tre egenskaper som har fått meg langt. Men hvordan drive denne revolusjonen uten kontroll? Uten en tydelig leder?

Det er mulig jeg tar feil, men jeg tror det er på tide å lytte til folket.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg