Den omvendte Askepott

Kanskje forbannelsen blir brutt. En gang for alle?

Det var en gang en liten pike. Eller så liten var hun faktisk ikke. Piken nærmet seg 30 år. Med brune øyne og gyldent langt hår bodde hun i landet langt der borte. De kalte piken Eline. For lenge siden ble det kastet en forbannelse over Eline. Hun var bare en liten pike da den onde heksa i landet kastet mørk trolldom over henne. Flere i landet visste om det, men ingen snakket om det.

Med tiden vokste Eline opp. Flere gode hjelpere dukket opp fra fjernt og nært. Og på magisk vis vokste også hjertet til Eline. Det samme hjertet som en gang ble stygt skadet.

Forbannelsen Eline måtte leve med gjorde at mørke traff henne hver eneste dag nøyaktig på samme tid. Som skjebnen til en varulv. For ved slaget 14.00 blir den lille piken, som ikke lenger er så liten, fremdeles preget av mørket. ADHD på formiddagen, og rett i depressivitet på ettermiddagen. Satt litt på spissen.

I eventyr flest vinner det gode over det onde. Og dette eventyret er intet unntak. Noe håp og glede må da frem en gang etter mye elendighet. Eventyr eller ei.

Askepott mistet sin egen glassko. En sko som til slutt førte henne til prinsen og halve kongeriket. Det er slettes ikke sikkert at det venter en prins eller et halvt kongerike på Eline. For hun har jo aldri eid glassko å miste. Men forbannelsen er i ferd med å slippe taket likevel. Kanskje til og med bli brutt. En gang for alle. For selv om den lille piken den gangen var uheldig på flere måter, har hun vokst opp til å bli en sterk kvinne, full av mot, styrke, og håp. Tre magiske nøkler som kan slå i hjel en hver ondskap.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg