Dagens utflukt

Først trodde jeg det var synet mitt det var noe galt med. Men i dag er det er altså tjukk tåke i byen. Som et magisk teppe pakket det meg inn i en eventyrverden. Og i et lite øyeblikk befant jeg meg langt unna alt som har med corona å gjøre. Deilig. Et etterlengtet friminutt.

Faktisk var jeg så langt inn i mitt eget eventyr at jeg ikke merket de andre menneskene som også hadde tatt turen til Østensjøvannet. For på en benk satt en kropp og sang for fuglene. Og kroppen, den var meg.

Østensjøvannet ja. Jeg kan ikke tenke meg en bedre start på dagen enn i fugleparadiset. Faktisk er det observert over 230 ulike fuglearter på denne plassen. En kort t-bane-tur østover, og en oase av en annen verden åpner seg. Nå var det litt ekstra spesielt akkurat i dag, ettersom jeg ikke så lenger enn 2-3 meter foran meg.

I dag ble altså Spotify erstattet med fuglekvitter, -sang, og svane-kvekk. Litt balsam for en litt lei og sliten sjel.

1 kommentar
  1. Ikke si det til noen, men jeg tror du har oppdaget at det fins en annen verden ved siden av oss. Du ser fuglenes verden du ser verden bak tåken. Du ser lyset som møter verden om morgenen. Du ser litt av trærnes verden, Det er ikke farlig. Du trenger ikke gå mer inn i det. Det er nok å sanse det. Sansene dine er åpne.

   Besta

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg