Corona kan ta fra oss mye, men drømmene får viruset aldri

Det blir kanskje en stund til vi kan reise og oppleve verden igjen. Corona kan ta fra oss mye. Men drømmene, de får viruset aldri. La oss derfor drømme oss litt bort denne søndagen. Dere som følger meg vet jo mye om mine psykiske utfordringer. I dag vil jeg dele noe ganske annet.

Jeg er faktisk ganske så bereist. Mine besteforeldre lærte meg i tidlig alder å se verdien i kultur og i reise. Og gjennom deres øyne har jeg sett flere land enn jeg kan telle på hendene. I morgentimene har jeg fulgt den frivillige husarresten. Men i et behov for å drømme meg litt bort åpnet jeg opp den ekstra harddisken jeg har liggende. Ja, jeg er 80 år. Stoler ikke på skyer og slikt.

Poenget mitt er at jeg fant så mange fine bilder. Det ble neimen ikke vanskelig å drømme. Fra Tanzania, til Svalbard, til Colorado, til Chicago, til California, til Hedmark, til Lista, til Venezia, og til Skedsmokorset. Bare for å nevne noen steder.

Jeg serverer dere her et knippe glansbilder fra steder som har betydd mye for meg.

1. Tanzania Fargerike masaier

2. Skedsmokorset Pur glede

3. Lista Bare mitt favorittsted på jorden

4. Tanzania Litt skjult smil

5. Sulitjelma Mygg-bo

6. Toscana Utsiktspunkt

7. Firenze Gul bro

8. Venezia Blomsterduft

9. Tanzania Marked

10. Flisa Brent fortid

Hvilket bilde er din favoritt?

2 kommentarer
  1. For noen fine blinkskudd! Likte kanskje best nummer 4. Har alltid hatt lyst til å dra til Italia, men det blir vel en stund til «i disse tider». Neste utenlandstur blir uansett en jeg kommer til sette stor pris på, når det en dag lar seg gjøre å reise igjen. Vi får alle holde ut stund til!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg