«Corona-bunaden»

I 5 minusgrader måtte jeg kaste inn håndkleet. Ikledd kåpe, med bluse og nylonstrømper under. Jeg er sta, men selv jeg har grenser. Derfor gikk jeg til innkjøp av en ny jakke. Den er (etter min mening) stygg som juling, ligner en søppelsekk, men den er varm. Som å ha god dyne rundt seg, bare ute. Komfort fremfor stil. Det føles litt som min aller første skoledag. Da 6 år gamle meg måtte ha på en grønn drakt, etter mammas valg. Husker enda hvor misfornøyd jeg var.

Jeg har siden den gangen på 90-tallet alltid bestemt antrekk selv. Til glede og til frustrasjon for foreldrene mine. Bare spør faren min. Han som tok meg med på tur i skogen, da jeg krevde å ha på den rosa tyllkjolen min. Kunne like gjerne vært i dag. Men det er litt andre tider nå. Selv om jeg (bank i bordet) aldri blir fysisk dårlig, så er ikke dette tiden for å sjanse.

Om ikke lenge går vi rundt som vandrende kopier. Kledd i digre svarte søppelsekker og med bind i ansiktet. Og dette på årets mørkeste tid. Hvordan skal vi kjenne igjen hverandre? Vi får vel se på det som en slags uniform. Eventuelt bunad. «Corona-bunaden».

Apropos antrekk og stiler, så har jeg vært gjennom det meste. Alt fra den rosa tyllkjolen, til svart hettegenser med svart hår og svart eyeliner, til perleøredobber, tupert hår og falskt «Burberry-skjerf». Litt forvirra der en periode ja. Gleden av å være en stilbevisst ung jente.

Jeg vet ikke hvordan du ligger an, men jeg prøver iherdig å forberede meg på Corona *Winter Edition*. Med eller uten personlig stil. Som nevnt tidligere – viruset kan ta fra meg mye, men drømmer (og frisk luft) får det aldri. Så nå sitter jeg altså ute. I Corona-bunaden. Venter på å se andre Corona-bunader vandre gatelangs. Fortsatt god lørdag!

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg