2017 vs 2021

Det er ikke bare tiden (eller blusene) som skiller disse bildene. Når jeg ser på kvinnen til venstre blir jeg oppriktig lei meg. For bak det lille smilet var det mye vondt. Jeg ser masse usikkerhet og angst. Det var en tid jeg tilbrakte mye tid på sykehus, og fikk medisiner jeg ikke ville ha. Når jeg ser på bildet til høyre kjenner jeg at jeg blir stolt. Sånn skikkelig. For i 2021 er jeg på et mye bedre sted. – Noe jeg har jobbet, og fremdeles jobber, beinhardt for. Litt etter litt har jeg fått tilbake tryggheten. Litt etter litt har jeg fått selvtillit. Kanskje krever det en viss alder å kjenne på den tryggheten jeg nå endelig gjør. For personlig opplever jeg at livet bare blir bedre og bedre.

Det er klart at alt ikke er like lett i dag heller. Livet mitt er ikke bare roser. Men det tror jeg ingens liv er. Jeg har fremdeles kamper jeg kjemper. Men de tar ikke lenger like stor plass. Jeg har i dag mer plass til å leve. I løpet av årene har jeg fått mye hjelp, og jeg vet ikke hvor jeg hadde vært uten. Men litt, eller ganske mye, av æren skal jeg ha selv.

Jeg tror det er viktig å se seg litt tilbake noen ganger. Ikke for å drukne i dritt som en gang var, men for å se endringer mer tydelig. For selv om det føles som om alt står stille, så er vi i utvikling hele tiden. Og når jeg tenker på alt som har skjedd fra da jeg var 26 til jeg i dag er 30, så ser jeg optimistisk på fremtiden.

3 kommentarer
  1. 🥰🤗 Du har vært kjempeflink, og jeg tenker vi er mange som kunne lært noe av deg 😘
   Ønsker deg all mulig lykke og lykke til framover, og blir så glad av å se den gode tryggere jenta på bildet til høyre 🤗🥰 Klem fra Liselotte

  2. Hei Eline.

   Jeg har fulgt bloggen din en stund, og jeg tror jeg vet hva som er problemet ditt. Du har ikke forstått hvor bra du er.

   Kjære Eline. Du er flink, kreativ, omsorgsfull, intelligent , vakker, dyktig og sterk. Problemet ditt er at du ser på deg selv som svak og usikker. Men det er du ikke.

   Hvis du bare kunne bli klar over din egen styrke og dine mange gode egenskaper, så er jeg sikker på at du kunne bli en virkelig ressursperson både for deg selv, dine nærmeste og dine omgivelser.

   Opp med hodet! Sannheten er at du er ei fantastisk jente. Du må bare bli klar over det selv.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg