Uken som gikk #46

Ukens bilde:

Noen ganger sier et bilde mer enn 1000 ord. Dette bildet er tatt på hytta til faren min, som ligger på Vaset, ved Fagernes.

Ukens opptur:

Ukens opptur i uke nummer 46 var definitivt hytteturen jeg ble med på. Noen ganger er det rett og slett en liten tur som må til for å reparere sjelen litt. Hvertfall er det slik for meg. Noen gjør det så himla godt å bare flytte på kroppen sin. Flytte den vekk fra det stedet som gjør vondt. Og naturen. Hjelpes, så glad jeg er i den. Tenk at synet av en sol kan fylle kroppen med varme. Bildene under er tatt rett utenfor hytta. Sykt.

Ukens nedtur:

Denne ukens nedtur har ikke vært stor nok til at den fortjener en plass her. Det sier vel sitt om min tilstand for tiden. Jeg er grisetakknemlig for at jeg igjen er oppe av gropa. Det er nemlig ikke noe jeg tar for gitt.

Favorittlåt:

Hver fredag slipper Spotify en ny liste av låter. Og stort sett hver eneste fredag sjekker jeg dem ut. Denne fredagen var det låten Mexico, av Highasakite, som gikk rett til topps på listen min. Jeg mener, bare sjekk den ut. Teksten, stemmen, og ikke minst de syke TROMMENE. Omg.

Tv-program:

Jeg gikk jo inn en slags semidepresjon ettersom Stjernekamp på NRK gikk mot slutten for litt siden. Neida, ikke helt. Eller, joda. Dere vet jo at jeg ikke er den som ser mest på TV, men av en eller annen merkelig grunn står den firkantede boksen alltid på når jeg er hjemme alene. Mest for å få selskap. Men jeg tror nesten jeg må endre denne posten til ukens radioprogram, for der har jeg nok klart sterkere meninger. Denne uken f.eks. har jeg konsekvent satt på P3-programmet, norske tilstander, med Adelina og Vida Lill. De jentene der vet å lage radio altså. Programmet går fra mandag til torsdag fra kl.10-12. Vært et lytt.

Matrett:

Denne uken har ikke vært noe annerledes matmessig enn de andre ukene. Jeg går for det enkle, for det er ofte det beste. Og denne deilige posesuppen har gått rett hjem hos meg. Akkurat passe sterk, og akkurat passe krydret. Og det beste av alt er at det tar 1 minutt å lage. 

Ukens favoritt:

Denne ukens favoritt er ikke en ting, ei heller ingen kaffe. Ukens favoritt er faktisk bestemoren min, Signy, også kalt Besta. Jeg har vært så heldig å tilbringe litt tid med henne på hytta denne helgen, og dæven for ei dame. Det finnes ingenting hun ikke kan. Dama er sprekere enn meg, og vet mer om livet enn de fleste. Ikke rart hun er min favoritt denne uken. Kjære Besta, hvis du leser dette – jeg vil bli akkurat som deg når jeg blir stor

Ukens tanke:

Dette har jeg tenkt en del på den siste tiden. At det går an å utfordre seg selv på de merkeligste ting. Noen ganger kan det gjøre vondt, men jeg tror man vokser på litt smerte underveis her i livet. Jeg tror også at de bor så mye mer i oss en vi tror. Og bare ved å tenke dette så har det gitt meg ekstra styrke gjennom denne uken her. 

#elineredderverdenlitt #ukeslutt #toro

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg