Uken som gikk #44

Ukens bilde:

Denne uken har jeg kapret et bilde av det jeg (med mange andre) har vært på jakt etter i lang lang tid. Nemlig balanse. Tipper det sitter mange imponerte psykiatere der ute nå.

Ukens opptur:

Ukens opptur har uten tvil vært tiden. Jeg spør igjen, hva er egentlig tid? Jeg vet enda ikke, men denne uken har jeg vært i stand til å styre den. Det gjør at jeg føler meg mektig, på en bra måte. Tiden har gått så fort som jeg ville den skulle. Kanskje henger det sammen med at jeg sover annenhver natt. Eller kanskje det henger sammen med hva jeg fyller tiden med. Eller kanskje jeg rett og slett finner ut av ting nå.

Ukens nedtur:

Jeg skulle ønske jeg kunne skrive her at ukens nedtur er at jeg har dårlig råd, at jeg har lagt på meg litt, eller at jeg fremdeles er singel. Men denne ukens nedtur handler om at jeg begynner å bli sliten. Helt ærlig så føler jeg meg mer og mer desperat for hver dag som går. Men jeg gir meg ikke. Jeg har tro på at det venter noe godt på den andre siden.

Favorittlåt:

Denne uken er det When I Let Go av Fay Wildhagen som har gått på repeat. Og det ikke uten grunn. For en låt. For en tekst. For ei dame. Rett og slett perfeksjon. Jeg fatter ikke at jeg ikke har oppdaget denne perlen tidligere.

TV-program:

Denne uken har jeg hatt litt problemer med konsentrasjonen, så TV har rett og slett vært litt vanskelig å få med seg. Jeg har uansett også hatt lopper i blodet, så det har vært utfordrende å sitte stille. Jeg har derfor ikke noe favoritt TV-program denne uken. Radioen derimot. Den har fått kjørt seg. Både den som står på badet, og podkast-appen på mobilen. Jeg lytter godt med begge ører når Lørdagsrådet skrus på. Også har jeg vel vært igjennom The Kåss Furuseths for tredje gang nå. 

Matrett: 

Tro det eller ei, jeg har denne uken klart å finne en annen favoritt enn grønnsakslasagnen til Fersk & Ferdig. Jeg er fremdeles like stor fan av raske og enkle løsninger, for matlaging er ikke min greie. Jeg vil derfor utrette en stor takk til Coop som produserer tortelloni med ost og spinat, slik at jeg får mat i magen min. 

Ukens favoritt:

Favoritten denne uken er også en variant av kaffe. Jeg er og bli en stor kaffesnobb. Hadde luksusfellen laget en oversikt over kaffebudsjettet mitt så tipper jeg Hallgeir Kvadsheim hadde fått bakoversveis forråsiresånn. Tilbake til favoritten, som jo er en kald variant av en cappuccino. Nam. 

Ukens tanke:

For litt sånn er livet. Som en stor svart sky. Jeg er sikker på at vi alle har en. Det er bare det at min sky ikke er svart. Den er gul, grønn og rød. Noen ganger lyner det fra skyen også. Men det er ikke vanlig lyn. Det er stjernestøv. Glitter fra en sky som vil meg vel. Den vet bare ikke helt hvordan. 

#elineredderverdenlitt #ukeslutt

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg