Uken som gikk #43

Ukens bilde:

Selv om gradestokken stadig kryper nedover, og det egentlig nærmer seg vinter, er jeg av typen som krampeaktig holder tak i høsten. Det er min favorittårstid, og jeg nekter å la den gå helt frivillig. Bare se på dette blinkskuddet av en skog full av magi. 

Ukens opptur:

Denne ukens opptur var helt klart å være med mormoren min. Mommi, min mommi. Hun er, helt seriøst, en av de aller tøffeste jeg vet om. Jeg blir alltid glad av å være sammen med den dama der. Tusen takk for at du stadig vekk lærer meg betydningen av humor i livet.

Ukens nedtur:

Uten tvil at jeg måtte stille klokken. Eller, nå gjør er det jo ikke jeg som fysisk stiller klokkene i hjemmet, noe som gjør dette punktet enda mer ekkelt. Men klokkene blir stilt uansett. Det fenomenet der gjør alltid et eller annet rart med hodet mitt. For hva er egentlig tid? Hvorfor har vi det? Og hva gjør det egentlig med oss? Jeg vet ikke. Vet du?

Favorittlåt:

Feel Fine av Emilie Nicolas. Utrolig nok så har jeg, i to uker på rad, klart å velge låter som ikke er av Susanne Sundfør (min heltinne). Men Emilie Nicolas er bare helt rå hun også. Stemmen hennes gir meg gåsehud herfra til månen. Og når jeg hører på akkurat denne sangen så er det som å bade i fløyelsgrøt. Ikke at jeg har gjort det før, men jeg innbiller meg at det må være ganske så digg. 

Tv-program:

God Morgen Norge. Ingen over, ingen ved siden av. Jeg tror ikke jeg tar i hvis jeg sier at jeg er en av Wenches største fan. Jeg har fulgt den dame siden før jeg lærte å gå. Jeg er jo A+++ menneske, så jeg er alltid våken før programmet begynner uansett. Men, jeg liker det så godt at om jeg ikke hadde klart å stå opp av meg selv så ville jeg nok satt på alarmen. Så kan jeg jo også legge til det faktum at jeg bor alene. Det er vel så fint det, men det er litt koselig å føle at man står opp til noe/noen.

Matrett:

Svaret på dette punktet har ikke endret seg siden forrige uke. Det er fremdeles Fersk & Ferdig sin grønnsakslasagne som regjerer. Det fremdeles denne retten som når fram til hjertet mitt (les: magen) og trekker det lengste strået. Lurer forresten veldig på hva GMN-Wenche ville ment om denne retten…?

Ukens favoritt:

De som kjenner meg, og de som ikke kjenner meg forsåvidt, vet hvor mye jeg elsker å gå på kafe. Jeg ser det nesten som en jobb, en slags plikt, å gå ut på kafe daglig. Det er en plikt jeg tar veldig på alvor. Fram til nå har min kafe-favoritt vært dobbel espresso (ikke fordi jeg er en 80 år gammel mann), men fordi jeg liker sterk kaffe. Men denne uken har jeg fått øynene opp for en ny favoritt. Nemlig dobbel cappuccino. Og den beste av de beste kommer fra Kaffebrenneriet. Hva er din kaffefavoritt?

Ukens tanke:

Ting er ikke alltid som det ser ut. Og ting ser ikke alltid ut som de er. Jeg må være forsiktig med å dømme andre ut fra enkle ting. Jeg vet nemlig aldri hva som foregår bak fasaden. Alle har vi vårt å streve med. Det er det som gjør oss til mennesker. Ting skjer i livet mitt nå, spennende ting. Jeg har fått mulighet til å være med på noe jeg aldri hadde trodd. Det gjør noe med meg. Jeg føler meg heldig på mange måter, men også redd. 

#elineredderverdenlitt #ukeslutt #ukensomgikk #godmorgennorge #GMN #Fersk&Ferdig

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg