En bra dag

Hun sov ikke den natten heller, men det gjorde ingenting. For hun visste at det kom til å bli en bra dag uansett.

Hun pyntet seg ikke den dagen. Det behøvde hun ikke. Hun var nemlig fin nok i seg selv. Det kilte i magen hennes. Sommerfuglene i magen beveget seg raskt, og hun likte det.

Hun spiste ikke frokost den dagen. Ikke fordi hun ikke ville, men fordi hun glemte det. Det var så mye som var så mye mer viktig for henne enn et par knekkebrød med gulost.

Visstnok hadde det skjedd store endringer. Hun var ikke lenger på sykehus. Jobben hadde hun sagt opp. Og studieplassen hadde hun gitt fra seg. Det var mange som ikke forsto henne. Folk mente hun ikke tok kloke valg for seg selv.

Men hun visste bedre. For innerst inne hadde hun en følelse av at ting kom til å endre seg til det bedre. En sterk følelse. Som om hun var på vei en plass. Til et fristed. Et sted hvor alt det vonde forsvant. Et sted hvor hun endelig fikk leve det livet hun hadde fått.

Hun fortsatte dagen. Og hun gikk og hun gikk. Fram og tilbake. Opp og ned gatene, langs vannet, og forbi alle trærne. Hun ville bare få tiden til å gå. Selv om hun ble urolig så visste hun at det var nødvendig. Og i sitt stille sinn visste hun at denne dagen var bra uansett.

Hun så ikke på klokken den dagen. Hvorfor skulle hun det? Hva betyr egentlig tid? Hun så på solen og myste.

Hun følte seg heldig. For nå kunne hun puste. Og det på ekte også. Hun var ekte, og hun følte det til fingerspissene. For første gang på lenge kunne hun trekke på smilebåndet, og glede seg over hva livet hadde å tilby.

Og jammen ble det en bra dag.  

#elineredderverdenlitt #psykiskhelse #psykiatri

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg