Blanke ark på en tirsdag

I dag er en sånn dag hvor jeg pynter meg uten grunn. Jeg tror ikke jeg tar i hvis jeg sier at jeg brukte over en time på badet i dag morges. Pudret ansikt, tok på maskara, og krøllet håret.

I dag er en sånn dag hvor jeg danser regndansen uten en eneste vanndråpe i luften. Klokken er ikke blitt 9 engang, og jeg kan kjenne solens stråler varme huden min til svettepunktet.

Men det gjør ingenting.

I dag er en sånn dag hvor jeg dropper undertøy. En liten glede i seg selv å vite noe ingen andre vet.

For det gjør ingenting.

I dag er en sånn dag hvor jeg dropper frokost. Jeg sjekker heller inn på nabokafeen. Adjø grove knekkebrød med gulost, og kjære croissant, velkommen skal du være.

I dag er en sånn dag hvor jeg hyler vårhylet høyt, selv om det er blitt sommer. For det er jo egentlig aldri for sent for noe.

I dag er en sånn dag hvor veien blir til mens jeg går. Og godt er det. Noen ganger er det deilig å ikke vite. Selv for en kontrollfreak.  

I dag er en sånn dag hvor jeg går med rak rygg, uansett hvor jeg går. For i dag har jeg all grunn til å være stolt. Og det skal nytes.

Tenk å fyre i gang en tirsdag på denne måten. Tenk om jeg kunne starte hver dag med blanke ark. Tenk om jeg kunne forme mitt eget liv. Er det mulig? Svaret er ja. Det er så absolutt mulig. Det er mektig.

Det kan føles skremmende. Men akkurat i dag, på denne tirsdagen, føles det faen så godt. 

2 kommentarer
  1. De som flytter fjell starter med å løfte og bevege de steinene de klarer å bære. En venn eller tre som gjerne vil er god å ha til å hjelpe til. Noen dager kjenner man hvor befriende det er å ha gjort så mye hardt arbeid, og selv om det er litt igjen, så er det ikke lengre et fjell som man flytter. Å være på trygg grunn nytes med rolige drag, lukten av by og skog.

  2. Veldig bra.Skap du DIN dag ta grep om den. Det har alltid vært en mening med livet ditt, selv om det ikke alltid er like lett å se den. I ditt indre har du en rettesnor som viser deg veien til meningen med nettopp ditt liv. Oppdag hvorfor DU er her.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg