Tusen takk!

Nå som jeg har blogget i over 1 og ½ år syns jeg det er på tide å rette en stor takk til dere lesere.

Da jeg postet mitt aller første innlegg den 13.september 2016 hadde jeg ingen aning om hvor dette ville føre hen. Jeg visste ikke om noen i det hele tatt kom til å lese linjene jeg skrev. Jeg hadde nok ikke så stor tro på meg selv, men jeg tenkte jeg ville gi det et forsøk. Og det er jeg så inderlig glad for.

Nå, 7 kronikker, 1 møte med statsministeren, 174 blogginnlegg, og 1 og ½ år senere, skjønner jeg at det er dere jeg må takke. Virkelig.

Takk for at dere har trykket dere inn på bloggen min. Takk for at dere har lest, og leser, linjene mine. Takk for at dere gir meg en sjans. Tusen takk for alle tilbakemeldinger, kommentarer, likes, og historier. Håper dere fortsetter med det.

Det blir bare mer og mer tydelig for meg hvor viktig det er med åpenhet. Det var derfor jeg startet denne bloggen, og det er derfor jeg ønsker å fortsette. Det finnes ingen tvil hos meg – Åpenhet skaper mer åpenhet.

Takk for at dere har hatt troen på meg. Det har faktisk gjort at jeg har fått tro på meg selv.

Så tusen, tusen takk!

– Eline

3 kommentarer
  1. Tusen takk til deg Eline for at du er så tøff som åpner opp og lar andre få et innblikk i livet ditt. Du er en stor motivator og bidrar masse til mer åpenhet rundt psykiske lidelser! <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg