Et frivillig pusterom

Jeg gjorde det. Jeg lot meg legge inn. Frivillig. På psykiatrisk avdeling. 

Jeg vet jeg er litt ute av balanse nå. Jeg vet jeg kanskje trenger mer søvn. Mer mat. Kanskje til og med litt mer medisiner. 

Det er nesten litt uvirkelig at jeg gikk igjennom de samme dørene frivillig. De samme dørene som jeg tidligere har blitt båret igjennom med rå makt.

Det er nesten litt uvirkelig at jeg uten motstand gaper opp og svelger pille etter pille. 

Det er nesten litt uvirkelig at jeg frivillig snakker så mye om været.

Men jeg vet dette hjelper meg. Jeg vet dette funker. Innerst inne vet jeg det. Nå må jeg bare lære å stole på meg selv igjen. Meg selv, mine egne tanker, og på andre rundt. 

For det finnes en virkelighet. Det vet jeg nå. Og det gir håp. 

4 kommentarer
  1. Kjærlighet er et ønske fra hjertet om at andre skal lide minst mulig mens de lærer og vokser, det ønsker andre godt mens de (som alle andre mennesker) lærer å bruke sin frie vilje på en fornuftig måte. Når man vet dette er det lettere å se at det finnes kjærlighet i forskjellige former i hverdagen. Og godt er det.
   Fri vilje betyr at man har mulighet til å velge mellom de alternativene man vet om. Vet man om et riktig valg, men velger ikke å gjøre det, da gjør man noe feil. Det er et godt tegn for alle og enhver at man kan se et fornuftig valg og deretter gjør det fornuftige valget.

  2. God bedring! Å vite når man bør ta imot hjelp betyr at man begynner å kjenne seg selv og egen psykiske helse, og er på god vei til å bli bedre <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg