Gjesteblogging – ønsker historier fra dere!!

Hei kjære lesere,

Jeg har tenkt å sprite opp bloggen litt. Og med det mener å inkludere flere skribenter. Jeg er jo ikke alene om å ha en psykisk helse. Nei, det har vi alle. Psykiske utfordringer er noe vi alle har det og. I større eller mindre grad.

Jeg åpner nå for historier fra dere. Jeg vil åpne for det som kalles gjesteblogging. Og ønsker å dele historier her på bloggen. Du kan velge å stå fram med navn, eller være helt anonym. Det velger du. Det fine her, tenker jeg, er at flere historier blir delt.

En klok dame sa en gang til meg at delt glede dobler gleden, og delt sorg halverer sorgen. Så kom igjen – la oss dele litt.

Hvis dette traff deg på noe vis syns jeg du skal si fra til meg. Kanskje er du pårørende til noen som strever psykisk. Kanskje har du en mor som har en psykisk lidelse, eller en god venn. Kanskje har du en psykisk lidelse selv. Uansett, hvis du nå brenner inne med en historie (eller to) er det bare å ta kontakt med meg. Det kan du gjøre enten via Facebook-siden min, eller via mailen [email protected].

Jeg venter i spenning.

Eline <3

#elineredderverdenlitt #gjesteblogging #psykiskhelse

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg