Mitt 2017 i bilder

Nå som bloggen begynner å ha vart en stund tenkte jeg det kunne være fint med en slags oppsummering av året 2017. En oppsummering i bilder. 

Januar:

2017 startet med et brak. Jeg var fri som fuglen og satset fullt på både blogg og studier. Jeg delte et svært personlig innlegg om jenta med de lysende hendene, og brukte skrivingen som terapi. 

Februar:

Dette var måneden da bloggen min fylte 1/2 år, noe som ble feiret med brast og bram. Desto større grunn til feiring ble det da en kronikk jeg skrev om medisinfri behandling ble lest opp på Litteraturhuset i Oslo. Stas. Kanskje ble det litt for stas, for jeg ble innlagt rundt samme tid.

Mars:

26-årsdagen min ble feiret på en akuttpsykiatrisk avdeling. Har nok hatt bedre feiringer, men jeg klarte å se lyspunkt tross alt. Permisjoner fikk jeg. Særlig for å gjøre intervjuer. Mars var måneden hvor KK intervjuet meg.

April:

April med en god måned for meg. Hvis jeg ser bort i fra at jeg mistet plassen på drømmestudiet mitt. Etter en liten tur i kjelleren hadde jeg et pappa-råd med begge pappaene mine, og ting så lysere ut. Et intervju jeg gjorde med medlemsbladet til Mental Helse Ungdom, Inspira, ble publisert. Stas. Ikke lang tid etter fikk jeg publisert en kronikk i Dagsavisen som jeg kalte den perfekte innleggelsen. Ironisk nok ble den publisert da jeg selv var innlagt. 

Mai:

Mai måned ble stort sett tilbragt på en døgnpost. Jeg hadde dog mye fritid til å gjøre som jeg selv ville. Det er jeg veldig glad for. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle være ikledd en beltestakk på en psykiatrisk avdeling, men mai 2017 ble altså tiden for det. Selve nasjonaldagen ble feiret med familie, og godt er det. 

 

Juni: 

Juni var måneden hvor jeg strakk ut begge hender. Jeg var ærlig om at jeg trengte sosialt påfyll etter sykehusoppholdene mine. Det jeg ble møtt med rører meg til tårer enda bare ved å tenke på det. Jeg har fått venner for livet. Og det i en alder av 26. Jeg var også en tur til gamle trakter for en reunion med ungdomsskolen min. Stas.

Juli:

Denne måneden skulle vise seg å bli årets pusterom på mange måter. Jeg tok turen nordover for å besøke min bedre halvdel, og jeg forelsket meg totalt i Harstad. Ikke bare fisket jeg sei, jeg spiste også et seihjerte, rått (anbefales ikke).

August:

August ble måneden hvor jeg forelsket meg på nytt. Denne gangen i naturen. Det som begynte som en hyggelig ekspedisjon, ekspedisjonreddeverdenlitt, utviklet seg til å bli et slitsomt race for å finne ro.

September:

Denne måneden startet med en slags frivillig husarrest. Noe som kanskje var nødvendig. Jeg roet meg, og var klar for verden igjen. Jeg kom på hvor fint jeg syns det var å fange høstens farger i ei kameralinse, og brukte mye av tiden min på turer og kafebesøk. I slutten av måneden fikk jeg publisert et essay jeg hadde jobbet lenge med i Tidsskriftet for Psykisk Helsebarbeid. Stas. 

Oktober:

Oktober måned ble blant annet brukt i naturen med venner. Her ser du bilder fra en magisk solnedgang i Sørkedalen i Oslo. Tiden ellers ble brukt på skriving og jobbsøking. Jeg holdt også mitt aller første foredrag på Mortensrud DPS, noe som var veldig, veldig stas.

November: 

Det ble mange kafeturer, og noen turer til biblioteket for å skrive. I løpet av måneden ble et intervju jeg gjorde med Bladet for Psykisk Helse publisert. Det er det tøffeste intervjuet jeg har gjort. Jeg fortalte åpent om mine opplevelser med skjerming, som jeg ikke unner noen. 

Desember:

Er det en måned som ble en real skuffelse dette året så er det desember. Luremåneden. Julen ble ikke slik jeg ønsket meg. Men livet er ingen selvoppfyllende ønskeliste. Det vet jeg nå. Og det er greit, for det ordner seg. Det gjør det alltids. 

Takk for meg 2017. Ser frem til nye opplevelser og skriverier i 2018!

Godt nytt år!

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg