Elineredderverdenlitt fyller 1 år

Hurra for deg som fyller ditt år, ja deg vil vi gratulere!

Det er nesten ikke til å tro, men bloggen min fyller 1 år i dag. Det hadde jeg aldri trodd at skulle skje.

I dag er både penkjolen og partyhatten på. Flagget er funnet fram. 13.september i fjor tok jeg et valg. Et valg om å sette ord på følelsene mine. Et valg om å dele. Det er et valg jeg aldri kommer til å angre på. 13.september i år er jeg akkurat utskrevet fra nok et opphold på sykehus. Men det kommer til å gå bra. 

Jeg tenker på alt som har skjedd gjennom året som har gått. På alle de fine og spennende tingene som har kommet min vei. Kronikker i aviser, møtet med statsministeren, prosjekter, intervjuer, og ikke minst nye bekjentskaper.

Alt dette er mye takket være denne bloggen. Men kanskje aller mest takket være fine, vakre mennesker som jeg er så heldig å ha i livet mitt.

Elineredderverdenlitt har gitt meg mer tro på meg selv. Tro på at også jeg kan få til ting. Tross utfordringer. Tross sykdom. Jeg har kommet langt. Og bloggen min har vært til stor hjelp for meg.

Det at bloggen fyller ett år er ikke bare en vanlig bursdagsmarkering. Dette er en markering på så mye mer. Jeg har vært inn og ut av sykehus også dette året, men bloggen har vært der hele tiden. Jeg har vært av og på studier, men bloggen har bestått. Jeg har kranglet med nære og kjære, jeg har fått kjeft, men også nye klemmer. Og bloggen, den har har vært der hele veien.

Som en ekstra bestemor, klar med tekoppen på de ekstra tøffe dagene. Klar med en klapp på skulderen de dagene jeg har hatt ting å feire. Som en ekstra bestemor har bloggen vært der. Gitt meg trøst, og heiet på meg.

Og gjennom bloggen har jeg kommet i kontakt med andre som også har kommet med råd. Det er verdifullt. Det tar jeg med meg.

Jeg gleder meg til å se hvor veien går videre. Uansett hvor veien går er en ting sikkert. Jeg kommer fortsatt til å prøve og redde verden. Litt.

En så stor dag, som denne er for er for meg, er verdt å feire. I dag heiser jeg flagget og skåler med glassene. 3 ganger hipp hipp hurra for Elineredderverdenlitt.

Hurra! Hurra! Hurra!

#psykiatri #psykiskhelse #bloggbursdag #sykehus #psykose #elineredderverdenlitt

6 kommentarer
  1. Hipp hipp hurra!! For bloggen, for åpenhet, for å ufarliggjøre tema som mange synes er skumle og vanskelige. Men aller mest, hurra for DEG Eline. Du er helt rå! Det er spesielt å bli glad i noen man ikke kjenner, “bare” gjennom ord. Men det har jeg blitt. Jeg tror du redder verden litt, for mange flere enn deg og meg 🙂 Håper jeg får følge deg lenge, lenge. Klem!

  2. Gratulerer med ett-års dagen som blogger. Flott å ha en slik positiv ting å fylle dagene med. Ekke nok at du fyller dine dager, du fyller dagene til andre også, gir dem mening med livet.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg