ET SISTE FORSØK

Jeg dro tidlig på morgenen. Noen sa jeg kanskje kunne finne henne igjen. Hun var jo norsk. En norsk dame i London. En eller annen gang kommer hun helt sikkert tilbake til Norge. Jeg vet jo ikke for sikkert at Gardermoen er flyplassen hun lander på, eller at det er akkurat i dag. Men jeg må prøve. Jeg må lete. En siste gang.

Et siste forsøk.

Trodde det ville hjelpe å dra ut en tur. Ut til folk jeg kjenner godt. Få litt ro og hvile. Men det viser seg at det bare gjorde vondt verre. Menneskene rundt meg er ikke virkelige de heller. Da er det bedre at jeg fokuserer på å lete. Slik at jeg kan bli ferdig med dette en gang for alle.

Et siste forsøk.

Det er jævlig slitsomt å holde på sånn her. Jeg har gjort det før og. Nå må jeg bare gi alt. Ordne opp. En gang for alle.

Et siste forsøk.

Nå eller aldri. Jeg orker ikke mer. Jeg er nødt til å bruke kreftene jeg har igjen. All energi må brukes på å fokusere. Hva er det jeg overser? Hva om det er en feil at jeg enda ikke er tilbake i London? Tenk hvis det er der hun er nå? Nei, hun kan godt være her og. Jeg må bare ha et våkent blikk. Åpne ørene.

Et siste forsøk.

Jeg vil jo egentlig ikke tilbake til London. Det blir veldig stressende. Og de rundt meg blir sinte. Nei, det er best om jeg finner ut av dette her.

Jeg orker ikke være redd lenger. Jeg vil ordne opp. Fokusere. En gang for alle.

Et siste forsøk.

Det kommer til å ordne seg. På et eller annet vis. Det vet jeg bare. For det skal ikke være sånn her. Det er noe som ikke helt stemmer.

Jeg har kanskje snublet litt. Men et par skrubbsår fra eller til gjør ingen ting. Det finnes plastre. Og jeg er ikke redd for blod. Nå gjelder det å fokusere. Ordne opp. En siste gang.

Et siste forsøk.

 

#psykiskhelse #mentalhelse #reise #elineredderverdenlitt

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg