DE MAGISKE PLASTRENE

Så gikk jeg der da. Alene i parken, på jakt etter noe som kunne lege meg. På jakt etter trøst. Hadde jeg visst da det jeg vet nå, ville jeg spart meg selv for den kalde turen. Jeg kunne spart meg selv for mye vondt. Om jeg bare visste.

Jeg skal nå dele en hemmelighet. Dette er hemmeligheten om de magiske plastrene. 

Disse plastrene er ikke fysiske. Du kan ikke ta på de, eller klistre de på skrubbsår. Men de er der likevel. Disse plastrene er klistret inne i hodet ditt. Du må bare være åpen nok til å finne de. Åpen nok til både å se og høre. Jeg fant mine til slutt. Nå kan jeg bruke de akkurat når jeg vil. Jeg kan hente de frem når jeg trenger de som mest. Det er det som er så fint.

Det som gjør disse plastrene så spesielle er at de er magiske. De kan fjerne selv den tyngste depresjon. De kan reparere hjerter. De leger rett og slett hjertesorg. Det er fantastisk.

Selv om du ikke ser de betyr ikke det at de ikke finnes. Disse plastrene er der hele tiden. Du må bare åpne opp og tro på de. De har en kraft som er sterkere enn et lynnedslag. De er tross alt magiske.

Disse plastrene kan få tunge stunder til å kjennes som en god, kjærlig klem. Disse plastrene kan få angst til å virke morsomt. De kan få vonde tårer til å føles godt. Faktisk blir de til stjernestøv. Og alle vet at man da kan ønske seg noe fint. Disse plastrene er fine sånn. Men så er de tross alt magiske.

Disse plastrene er reseptfrie, men du får ikke kjøpt de på noe apotek. De er svært dyrebare og verdifulle, men de koster ingenting. Du ser de kanskje ikke, men de er alltid med deg. Du må bare åpne opp. De er tross alt magiske. 

Selv om det er ting man ikke kan se betyr ikke det at de ikke finnes. Selv om man ikke kan se samvittigheten sin betyr ikke det at den ikke eksisterer. Selv om man ikke kan se frihet så vet de fleste at det finnes. Man kan kanskje ikke se hemmeligheter heller, men de finnes så absolutt. Selv har jeg mange av de. Litt det samme blir det med disse plastrene. Man finner kanskje ingen bilder av de på internett, men de finnes.

Du tror det kanskje ikke nå, men de kommer til å hjelpe deg. Mer enn du aner. Jeg trodde det ikke først, men de hjalp meg. Jeg åpnet meg, og nå kan jeg bruke de hele tiden om det trengs. Men det trengs ikke. For jeg vet at de er der. Jeg vet at jeg har de, at jeg kan bruke de. Og jeg kjenner magien. 

Man kommer ikke gjennom livet uten utfordringer. Noen utfordringer er større enn andre. Vi vil alle falle og slå oss. Noen ganger faller vi hardere enn andre ganger. Og det kan gjøre vondt. Fryktelig vondt. Da kan det være greit å ha plastre. Særlig de magiske. Du kan finne dine. Jeg vet godt hvor jeg har mine. Heldigvis. For jeg faller visst ganske ofte.

Bare lukk øynene og åpne deg, så skal du få se. 

 

#psykiatri #psykiskhelse #mentalhelse #helse #magi

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg