KJÆRE ELINE

Kjære Eline

Det du skal oppleve i dag er stort. Mest sannsynlig større enn du klarer å ta innover deg. Etter flere år med sykdom kan du i dag markere tilfriskningen med et besøk i statsministerboligen. Det du skal oppleve i dag vil komme til å bety mye for deg. Og på sikt, kanskje for mange andre også. Du skal sitte i et møte med politikere, ledere, eksperter, fagfolk, og selveste Statsministeren. Dere skal diskutere tilbudene i helse- og omsorgstjenester, og det er derfor du er der.

Kjære Eline. Ikke la deg skremme av dette. Nervøsiteten du kjenner på nå er et tegn på at du lever. Det er et tegn på at du er ydmyk for en stor hendelse i ditt liv. Det betyr at du klarer å være her og nå. At du omfavner øyeblikket. Ikke være redd. Nyt det. De er tross alt bare mennesker de og.

Jeg vil minne deg på å suge til deg alle inntrykk i dag. Om nervøsiteten skulle ta overhånd, og du skulle svime av, så ikke bekymre deg så mye for det. Helse- og omsorgsministeren vil være der. Han bør jo vite hva man skal gjøre i slike tilfeller. 

Kjære Eline. Vit at de klamme hendene dine og den raske pulsen du kjenner langt opp i halsen ikke er farlig. Det er bare enda et tegn på at dette er viktig for deg. Det er et tegn på at du gjør noe viktig, og ikke minst riktig. Du har jobbet hardt for å komme dit du er nå. Minn deg sel på at det er en grunn for at akkurat du ble invitert.

Ja vel så er den hvite blusen du planla å ha på deg krøllete, ja vel så har du svetteperler på overleppen. Det er ikke det som betyr noe denne dagen. Jeg ber deg Eline, pust med magen og minn deg selv på at du er god nok bare ved å være deg.

Kjære Eline. Vit at din stemme betyr like mye som alle andres. Husk på at du, for en tid tilbake hadde mistet ordene, men at du nå har tatt de tilbake. Jeg vil minne deg på bruke de for alt de er verdt. Du betyr noe. 

 

#psykiatri #psykiskhelse #politikk #helseogomsorg

4 kommentarer
  1. Masse lykke til vakkre flinke barnet mitt!
   Jeg er så ufattelig stolt av deg, igjen.
   Masse lykke til i dag jenta mi ❤❤❤
   Klem mamma

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg